casa adnew • 

Málaga

Mixed techniek
Mixed media artist
Fotografie

Julia Matías

Málaga
Spaans

Mijn naam is Julia Matías en ik ben een multidisciplinaire kunstenaar, die voornamelijk werkt met verf, video en fotografie. Momenteel rond ik mijn universitaire graad voor beeldende kunst af in Malaga, nadat ik ook een deel van mijn studie in Zuid-Korea heb gedaan. Als kunstenaar heb ik een van mijn video’s gepresenteerd in de tentoonstelling ‘Present Absense’ aan de Universiteit van Salisbury.

Door middel van foto's en video's kan ik stukjes van de wereld door mijn ogen laten zien. Kleine momenten van kalmte, van de wereld die gewoon is. Door te reizen en vast te leggen waartoe ik me aangetrokken voel, kan ik een voorstelling maken van de puurheid van de wereld en de natuur, en deze als inspiratie gebruiken voor mijn schilderijen.

Voor mij is schilderen een kans om mezelf te leren kennen en te ontdekken waar ik gevoelig voor ben, wat natuurlijk in mij is. Door de penseelstreek en het spel van de kunst zelf kan ik onbeperkt creëren en voelen, vloeiend met de verf. Zoekend om me levend en vol te voelen, me bewust te zijn van de wereld om me heen. Ik ben gefascineerd door de onvoorspelbaarheid van verf en alle mogelijkheden die het heeft. Ik neig naar golvende vormen, die de ogen laten dansen, een vredige ruimte binnengaan. Ik creëer nieuwe en nieuwsgierige universums, die het resultaat zijn van de interactie van veel verschillende factoren. Het is een levensadem.

Werken van 

Julia Matías

Zie je iets moois?

Wil je het misschien thuis aan de muur?

maak een afspraak
Your information has been recieved.
Die ging niet goed. Probeer het nog een keer.