casa adnew • 

Málaga

Mixed techniek

Dr. Sedano

Málaga
Spanje

Staat u mij toe u mijn specifieke visie op de wereld en de mensen erin te laten zien, een donkere, apocalyptische, soms surrealistische, vol tegenstrijdige gevoelens. Een visie die uit het verleden komt en ons een toekomst laat zien die we niet willen zien.

De tweede kans. Realisme in de verbeelding.

De onmogelijke machines van Dr. Sedano, de Habitat Projects, Incubator en Return zijn het laatste overblijfsel van het leven dat nog op deze planeet is. Sommige planten weten te overleven met mechanische implantaten.

E-lita en de Diva zullen ons entertainment zijn, samen met attracties zoals The Noria en The Carousel die ons NIET uitnodigen om een ​​ritje te maken of ons willen laten rennen. De klokken, het beu, zullen nooit meer de tijd aangeven, het afval, zal zich meedogenloos opstapelen, alles in een betoverende wereld.

Ik probeer mijn kleine bijdrage te leveren aan het milieu met behulp van gerecyclede materialen, waardoor ze een tweede kans krijgen. Zo eindigen ze niet in de zee of op andere plekken waar ze niet horen te zijn.

Een nieuw leven voor al die verouderde, vergeten, onzichtbare, kapotte, oude, genegeerde voorwerpen. Ze hebben allemaal iets te zeggen, verborgen in de binnenkant of met het blote oog. Hun vormen bewegen en maken duizenden figuren, scènes, momenten en landschappen, geduldig wachtend, inert, dagen, weken, maanden, jaren... wachtend in hun doos niet vergeten, nooit vergeten, gewoon wachten tot hun moment komt en ze een nieuw doel vinden .

Realisme in de verbeelding. Dit is weer een uitdaging, werken en vorm geven aan het materiaal dat ik heb, onafhankelijk van de kwantiteit.

Mijn werken hebben een ziel, gemaakt van mijn eigen en de ziel van de mensen die mij het materiaal geven dat erin wordt gebruikt. Voorwerpen, gegeven door kinderen, ouders, grootouders, gewoon normale mensen die hun steentje bijdragen, die hun zieltje geven. Dit laat zien dat onder alle duisternis een kleurrijke wereld bestaat, gemaakt van deze objecten en de mensen die mij de materialen geven om ze te maken.

Werken van 

Dr. Sedano

De kolom van tijd

Gemengde techniek. Beeldhouwkunst en schilderkunst.

bekijk de video

40

×

25

cm

(h×b).

40

×

25

×

25

cm

(h×b×d).

40

cm

(h)

cm

cm

huur p/m

37

,-

Verkoop

2000

,-

plan een afspraak

Incubatorproject

Recyclingmateriaal, plastic, metaal, karton en kurk

bekijk de video

34

×

32

cm

(h×b).

34

×

32

×

32

cm

(h×b×d).

34

cm

(h)

cm

cm

huur p/m

30

,-

Verkoop

1800

,-

plan een afspraak

Meneer Vogelverschrikker doet zijn werk niet goed

Gemengde techniek. Beeldhouwen en schilderen.

bekijk de video

34

×

32

cm

(h×b).

34

×

32

×

32

cm

(h×b×d).

34

cm

(h)

cm

cm

huur p/m

30

,-

Verkoop

1600

,-

plan een afspraak

Zie je iets moois?

Wil je het misschien thuis aan de muur?

maak een afspraak
Your information has been recieved.
Die ging niet goed. Probeer het nog een keer.