casa adnew • 

Málaga

Schilderij

Carl Ifvars

Málaga
Spanje

Carl is een Zweedse schilder met een carrière in de internationale handel in Londen en Genève, die de sprong naar de wereld van de beeldende kunst maakte nadat hij in 2017 naar Andalusië was verhuisd. die verder werd ontwikkeld in het centrum-ART van Malaga.

De contrasten van het leven bieden interessante dynamiek en spanningen die zijn kunst inspireren. Mediterrane thema's versmelten met zijn Scandinavische roots en impulsen, waardoor een speels resultaat ontstaat, zoals te zien is in de basis van de sombere urnpatronen voor de Octopus-serie.

Ook westerse en oosterse mythen en thema's inspireren zijn werk, zoals het drievoudige principe van hemel, aarde en mens. De lucht staat voor bewustzijn, een leeg en ruw canvas. De aarde vertegenwoordigt de eerste inspiratie, de eerste gedachte. De mens verwijst naar het uitdrukken van iets.

De contrasten van het leven bieden ons interessante dynamiek en spanningen die mijn kunst inspireren.

Dit principe komt tot uiting in zowel de Pulpo als de Mystix serie zoals tentoongesteld. In het laatste vertegenwoordigt het paar onze menselijke essentie in een alledaagse situatie, het fractale landschap als ons collectieve bewustzijn.

Met levendige kleurencombinaties en traditionele technieken wil hij dat zijn werk originaliteit en vitaliteit uitstraalt. Hij woont en werkt in de eclectische wijk Lagunillas in Malaga.

Werken van 

Carl Ifvars

Zie je iets moois?

Wil je het misschien thuis aan de muur?

maak een afspraak
Your information has been recieved.
Die ging niet goed. Probeer het nog een keer.