casa adnew • 

Málaga

Mixed techniek

Aga Strauss

Mijas
Spanje

Wie ben ik? Een kunstenaar met een nooit eindigende migraine, die in het zuiden van Spanje woont en werkt aan haar eigen project genaamd AndaLUZya, dat kunst creëert door diepe introspectie, als een soort therapeutische expressie, visualisatie van de reis diep in haar zelf en de intuïtieve creatie van beelden geïnspireerd door slapeloosheid en pijn...

Mijn naam is Aga Strauss, ik ben afgestudeerd aan de faculteit Industrieel Ontwerp en Juwelenontwerp aan de Academie voor Schone Kunsten in Lotz Polen. Na het behalen van mijn diploma met onderscheiding in 1999, heb ik mijn hele professionele leven gewijd aan het ontwerpen van meubels, sieraden en interieurontwerp voor lokale fabrieken en ontwerpers. In die tijd was ik ook fulltime moeder van twee lieve kinderen en als ik wat vrije tijd had, vooral 's avonds, bleef ik tekenen en schilderen.

Ik gebruik graag verschillende technieken, zoals acryl- en olieverf, collage van foto's en tekeningen, en experimenteer met andere mixed media.

In 2006 vertrok ik samen met mijn gezin uit Polen naar het uiterste zuiden van Europa, de prachtige Costa del Sol in het zonnige Andalusië, waar ik sinds jaren eindelijk het grootste deel van mijn tijd aan tekenen en schilderen kan besteden in mijn thuisatelier . Ik gebruik graag verschillende technieken, zoals acryl- en olieverf, collage van foto's en tekeningen, en experimenteer met andere mixed media.

Ik ben lid van APLAMA, een lokale kunstenaarsvereniging uit Malaga. Ik geef ook kunstlessen met elementen van kunsttherapie voor kinderen en volwassenen in het Mijas Art Center en werk als interieurontwerper voor klanten die hier onroerend goed bezitten.

Werken van 

Aga Strauss

Zie je iets moois?

Wil je het misschien thuis aan de muur?

maak een afspraak
Your information has been recieved.
Die ging niet goed. Probeer het nog een keer.